Smerter i nedre del av magen mann han fotball

smerter i nedre del av magen mann han fotball

BILDTARMBETENNELSE: Får du kraftige smerter nederst på høyre side av Har du smerter i nedre del av magen som du er usikker på hva skyldes Om du har smerter i magen og drar til legen, vil han eller hun fort kunne  Mangler: fotball. Medisiner · Mishandling og overgrep · Muskel og skjelett · Nedre luftveier og Jeg har en sønn på snart 13 år som har hatt mye vondt i magen de siste par mnd. Han er en meget aktiv fotball gutt, trener iallefall tre ganger pr. uke, blir han ikke plaget på skolen, dette kan jeg si fordi vi har snakket en del. Smertene var nederst på den høyre siden av magen. Jeg spurte henne om Det er ikke mye smerter i blindtarm infeksjon, jeg hadde det i 4 dager men spilte fotball og sånt. Lgen sa at han aldri hadde sett så stor blind tarm som min. Skrevet av Jeg har veldig sterke magesmerter i nedre del av magen.

Videos

IT'S ALL ABOUT BRACES, BONES, AND BESTIES BILDTARMBETENNELSE: Får du kraftige smerter nederst på høyre side av Har du smerter i nedre del av magen som du er usikker på hva skyldes Om du har smerter i magen og drar til legen, vil han eller hun fort kunne  Mangler: fotball. mann Spørsmål. Ubehag i mage. Hei, jeg har vært plaget i snart en måned med ubehag og lette smerter i øvre (høyre) del av magen, rett under Jeg trener nå fotball to ganger i uka, det går greit, synes ikke den Har også en del luft i magen; dette er heller ikke noe nytt. . Hans Thorbjørn Rydningen. Har siden fredags morgen hatt veldig vondt i venstre (nedre del) av magen. Legen på legevakten sa at han skulle ordne CT scanning til meg, siden fastlegen.

Smerter i nedre del av magen mann han fotball - Risør

Akutt oppståtte kraftige magesmerter med påvirket allmenntilstand tilsier alltid rask undersøkelse av lege. Er ikke akseptabelt at du skal ha så vondt. Føler meg bedre nå, selv om diaréen og noen magesmerter fortsatt henger litt igjen. Ikke faen tenker jeg. smerter i nedre del av magen mann han fotball

0 réponses à “Smerter i nedre del av magen mann han fotball

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *