Blod fra skjeden hvordan fåx

blod fra skjeden hvordan fåx

Hva kan nyoppståtte blødninger fra underlivet skyldes? Og når bør du ta kontakt med lege? Mangler: fåx. Det er en normal grunn til å blø utenom menstruasjonen, som du skal være klar over, og det er blødning i forbindelse med eggløsningen. Mangler: fåx. De fleste tilfeller av blødning etter samleie dreier seg om sporblødninger, og det kan en slik blødning skyldes en rift i slimhinnen i skjeden eller i livmorhalsen. Mangler: fåx.

Blod fra skjeden hvordan fåx - Sandefjord sextreff

Hvis du derimot stadig opplever uregelmessige blødninger kan dette skyldes hormonforstyrrelser eller være et tegn på at noe er galt, og du bør oppsøke lege. Ja, jeg kan delta.

Videos

Utflod - alle jenter har det! Det avhenger helt av kvinnens alder og av hvordan blødningene arter Blødning fra slimhinner i skjeden er også en mulighet, spesielt hos de  Mangler: fåx. De fleste tilfeller av blødning etter samleie dreier seg om sporblødninger, og det kan en slik blødning skyldes en rift i slimhinnen i skjeden eller i livmorhalsen. Mangler: fåx. Tilstanden skyldes en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden og Avhengig av hvor lenge man har hatt kjønnsvortene, hvordan de ser ut og hvor  Mangler: fåx. blod fra skjeden hvordan fåx

0 réponses à “Blod fra skjeden hvordan fåx

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *